Mijn favorieten

Aankoop

Jonkers Makelaardij kan u bij de aankoop van uw droomhuis ondersteunen. U heeft een huis op het oog en heeft de woning wellicht al een keer bezocht. Maar u wilt graag ondersteuning in het verdere aankoopproces. Een woning koopt u immers niet iedere dag! Gedegen advies over zaken als de staat van onderhoud van een woning, eventuele gebreken, onderhandelingen, koopprijs….wij staan u graag bij. Ook hier geldt dat u na de aankoop op onze steun en kennis kunt blijven rekenen indien er onverwacht nog zaken geregeld dienen te worden.
 

Onze rol als makelaar bij het aankoopproces:

  • Kennismakingsgesprek:  Wij bespreken met u wat uw wensen en verwachtingen zijn ten aanzien van onze samenwerking.
  • Aanvullend onderzoek:  Door het checken van bestemmingsplannen, bouwbesluiten, milieuaspecten en andere gegevens in het register van het Kadaster, bij Verenigingen van eigenaars, gemeente en provincie, vormen wij ons een gedegen totaalbeeld en voorkomen wij onverwachte verrassingen.
  • Bepalen juiste prijs:  Het resultaat van het aanvullend onderzoek kan van invloed zijn op de koopprijs. Als erkend taxateur, met een sterke lokale binding en daarmee inzicht in de plaatselijke markt, hebben wij veel ervaring met het bepalen van de juiste prijs voor een woning.
  • Bieden: Wij brengen namens u een bod uit, voorzien van eventueel ontbindende voorwaarden en onderhandelen verder als dit nodig is.
  • Controle  verkoopovereenkomst:  Wij controleren voor u de koopovereenkomst met de eventuele ontbindende voorwaarden op juistheid.
  • Inspectie: Voordat u naar de notaris gaat, hebt u als koper het recht de woning te inspecteren om te zien of alles in de afgesproken staat is achtergelaten. Wij begeleiden deze inspectie.
  • Notaris: Wij gaan samen met u naar de notaris voor de ondertekening van de akte van levering.
 
Als aankoopmakelaar kunnen wij ook de zoektocht naar een geschikt huis op ons nemen.